Головна » 2019 » Травень » 22 » 9 травня
23:11
9 травня

Тиждень героїко-патріотичного виховання

З метою патріотичного та громадянського виховання підростаючого покоління в Заставнівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень героїко-патріотичного виховання, присвячений Дню пам’яті та примирення і 74-ій річниці перемоги над нацизмом  у Другій світовій війні.

     Демонструвалася презентація у фойє школи «Українці у Другій світовій війні. День пам‘яті і примирення», «Україна – мати. Вмій її захищати». Учні школи взяли участь в автопробігу,  присвяченому   74-й річниці  перемоги над нацизмом. Учителі фізкультури провели  військово-спортивні змагання для учнів 5-9 класів «Козацька кров нуртує  і гуде».  Восьмикласники разом із вчителем ЗВ Шологоном О.В.відвідали і привітали зі святом ветерана війни Данилюка І.І.

      08.05 в школі проведено єдиний урок-реквієм, присвячений захисникам рідної землі, їхньому бойовому подвигу.   Учнівський та педагогічний колективи взяли участь у факельній ході, присвяченій Дню пам’яті та примирення і у міському мітингу до Дня Перемоги у Другій світовій війні (виступ допризивника, почесна варта біля пам‘ятників).




















Переглядів: 262 | Додав: zzosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar