Головна » 2018 » Жовтень » 24 » ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ З НАГОДИ ЗАКІНЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!
17:07
ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ З НАГОДИ ЗАКІНЧЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

      Закінчився навчальний рік і наша школа перегорнула ще одну сторінку освітянського літопису. Цього року ми добре попрацювали і отримали вагомі результати.
Дорогі випускники! Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети.
Всім іншим учням бажаю добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнена, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Шановні вчителі, дякую Вам за вашу самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які Ви віддавали своїм вихованцям. У численних конкурсах, оглядах, олімпіадах, змаганнях. Цього навчального року Заставнівська ЗОЩ І-ІІІ ступенів вкотре була одною з найкращих шкіл Заставнівського району. Ба­жаю поновлення життєвих сил і натхнення!
Шановні батьки, дідусі і бабусі! Ви пройшли цей навчальний рік разом з нами, раділи успіхам, переймалися невдачами. Високо ціную Вашу любов і підтримку.
Вітаю усіх із успішним закінченням неповторного для кожного із нас навчального року, який подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

                                                                

Переглядів: 220 | Додав: zzosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar